február 12, 2010

jérce supreme

Főétel az Operabálon, holnap. A honlapon találtam. Jó étvágyat.
  • Angolos szarvasgerinc juharszuppal karamellizált tökmag krusztában, sütőtök relish-sel
  • Carpaccio duo: thai pácolt vörös tonhalfilé és kurkumában marinált karfiol
  • Leveles parajjal, félig szárított koktélparadicsommal és ricottával töltött jérce suprême, olíva zselésítve
  • Libamáj tortácska Granny Smith almával és füstölt angolnával préselve, zöldalmás édeskömény krém
  • Köretek: friss gyömbérrel grillezett édeskömény, héjában sült édesburgonya málnaecettel, olívában sült céklakockák turbolyával

2 megjegyzés:

lola-art'n'tertaining írta...

baaazd, a szavak felének jelentését nem ismerem...

marica írta...

szerintem a vendégek se vágták. tökmindegy, legalább felszívta az alkoholt. a korlátlan italfogyasztás nagy úr.