augusztus 06, 2010

horoszkóp

Így a hetedik hét vége felé közeledve azt írja nekem a Velvet heti horoszkópja, hogy párkapcsolatomban elegendő teret kapok. Ez így is van. Mind földrajzi, mind fizikai értelemben. Boszorkányság!
Egyébként aki nem tudná, milyen vagyok, annak okulásul álljék itt az én személyiségrajzom professzionális elemzőktől (ha érted, hogymondom):

Nehezen megközelíthető, kevés embert enged közel magához, és csak ritkán mutatja ki az érzelmeit. Ez persze nem azt jelenti, hogy érzéketlen. Csupán arra utal, hogy fél a csalódástól, és jobbnak látja, ha semmit nem mutat meg a világnak belső vágyaiból. Önbecsülése egészséges, sőt, olykor annyira az, hogy az idegenek szemében már önhittségnek vagy sznobizmusnak tűnik. Megjelenése, modora általában konzervatív, akárcsak az emberekhez való viszonya. Mindig mindenkivel három lépés távolságot tart. Még a közvetlen családtagjaival szemben is egyfajta gyanú él a lelkében, mintha örökké attól félne, hogy nem szeretik eléggé, és egyszer hűtlenül elhagyják. A pénzt önmagáért szereti, és már-más a fösvénységig takarékos. Nincs az a magas jövedelem, ami mellett megengedne magának egy kis gondtalan költekezést.

A Jupiter jegyében a Nap jól érzi magát. Kedvezően hat az egyéniségére, tulajdonságaira. Rokonszenves, segítőkész, emberszerető egyénisége révén hamar meg tudja szerettetni magát a világgal. Érzékeny, becsületes, áldozat- és szolgálatkész. Akaratereje és önbizalma azonban gyenge, ezért szeret félrevonulni, magányosan dolgozni. Érzelmileg befolyásolható és olykor hajlamos a mártíromságra. Mások érdekét mindig a sajátja elé helyezi. Hagyja magát sodorni az árral. Gyakran érzi úgy: egyedül nem tud megbirkózni a feladatokkal. Általában többféle szakmai területtel is megpróbálkozik, és megeshet, hogy élete delén, vagy még később egyszerűen odahagyja szépen ívelő karrierjét, hogy valami egészen másba kezdjen – a szamárlétra legalján. Kitűnő képzelőtehetséggel áldotta meg az ég, így önálló alkotásra képes, de „mások bőrébe” is bele tud bújni, tehát előadóművészként, közéleti szereplőként is megállja a helyét. Képes látni a múltat, a jelent és a jövőt, rá tud hangolódni a művészetekre, a zenére, és ideális életfeltételeket teremt önmaga körül. Lelki érzékenysége révén alkalmas arra, hogy átvegye más emberek negatív kisugárzását, és telepatikusan befogadja a környezetében lévők szokásait, eszméit. Tökéletes médium. Egyébként vonzódik az ezotériához, a misztikus dolgokhoz. Minden vágya, hogy nyugodt, békés környezetben éljen, minél távolabb a zajtól, nyüzsgéstől, az emberektől. Csak olyan emberek között tud dolgozni, alkotni, akikhez valamilyen érzelmi szál is fűzi. Ha ez az hiányzik, akkor inkább egyedül oldja meg a feladatokat. Mivel nem túl gyakorlatias, mindenképpen szüksége van valakire, aki egyengeti az útját és lelki támaszt nyújt, amikor már éppen fel akarja adni az egészet. Szívesen gondoskodik másokról, de ezt a segítőkészségét gyakran ki is használja a környezete. A szerelem nagy dolgokra teszi képessé. Ha talál egy partnert, akkor teljesen ki akarja sajátítani. Mindent képes megtenni azért, aki szereti. Erotikus kisugárzása idős korára is megmarad. Diszharmonikus sugárzások esetén bizonytalanság és szétszórtság jellemzi. Kerül minden felelősséget, megbízhatatlan, érzelmeiben labilis. Állandó visszaigazolásra van szüksége, hiszékeny és becsapható.


Jóvanna, unatkoztam.

Nincsenek megjegyzések: