május 18, 2009

Jájdejó, nagyon biztató dolgok közelednek: vizsgák vége, koncertek és alkohol. :) Pazar. Prájszlessz. Jön föl majd a Húg, lesz sok zenés event, meg kultúra, meg emberek. Több sose kellett a kánaánhoz. :)

Ideje is, mert nagyon felhúztam magam a Master-felvételimen. Botrányosan egyszerű volt, a szó minden értelmében. Előre világos volt az esszékérdés, ki is dolgozta otthon már mindenki. Tippelős feladatok, igaz-hamis, meg a kommunikáció egyszerűsített modellje, ami 11. osztály nyelvtanóra anyaga. Szóval a 40 állami helyre lesz 60 hibátlan dolgozat, de ne aggódjunk, mondja Tanszékvezető kacsintva, betekintéskor majd felismer a javítótanár... Úristen, ezek után fel ne vegyenek. Szörnyű. (Egyáltalán az, hogy kommunikáció szakon írásbeli a felvételi. Illett volna legalább szóbelit csináltatni... ennyire nem lehetnek lusták és igénytelenek.)

Továbbá segítség, csak ilyen kis életjelekre tudok szorítkozni. Még holmi utalgatásokra sincsen jelenleg kapacitásom (mármint igazi belsőkivetítősekre - simára mindig...). Széééégyeen. :)

Ezt meg csak úgy.

Nincsenek megjegyzések: